home Dr. Herdea > Articole medicale > Conferinta > Serbarea de Craciun 2017 - La ceas de sarbatoare

Dragii mei Dragi,

 

      In a doua sambata a lunii decembrie, dupa datina de acum bine stiuta, prunci frumosi de toate varstele, parinti emotionati, invitati- oaspeti dragi inimii noastre, medici, rezidenti, studenti, asistenti ai echipei Dr Herdea- Dr Comnea, l-am intampinat  cu totii, pe Mos Craciun Cel Bland si Bun.

 

     Pentru noi toti, au fost clipe emotionante, in care s-au impletit Bucuria, Recunostiinta, pentru ca, uite asa, incet,  incet, a fost a 8 a Sarbatorire  consecutiva, a Craciunului Magic, al Familiei noastre largite Herdea- asa cum ne place noua sa o numim, cu mult drag, de multi ani incoace. Nu exista cuvinte care sa descrie bucuria unui suflet de copil, nu exista cuvinte care sa transpuna Lumina din ochii celor mici, la aceasta Sarbatoare. Au fost in acest An, peste 200 de copii prezenti. Sunt copii care au venit pe lume si au intrat in Familia largita Herdea, au crescut impreuna, parinti care au devenit prieteni dupa toti acesti ani tumultuosi, petrecuti impreuna. Cu ei toti, se naste o Istorie frumoasa, la care sunt si ctitori, sunt si martori, tot ei. Povestea este magica si vie, pentru ca este povestea spusa de Ei toti.

     Din pacate, desi suntem in 2017, desi Stiinta a facut posibila cercetarea altor planete, inca Nu s-a atins acel nivel, care sa ne poata face, sa gasim solutii sustenabile, pentru ca sa combatem amaraciunea multor suflete de copii. Inca sunt copii singuri, care nu au parte nici de Brad, nici de un Camin, in sensul adevarat al cuvantului. Este greu de crezut, greu de acceptat, dar asa este- avem alaturi de noi, in fiecare an, suflete de copii, care au nevoie de mai multa Dragoste, decat ne-am putea imagina. Si daca Stiinta nu poate sa ne ofere inca solutii, exista Dragostea, care poate orice sau macar incearca cu incapatanare, sa aduca Lumina, acolo unde inca exista Umbre, Tristeti si Dureri. Si daca mai exista Dragoste in Oameni… Romania noastra, are inca Speranta pentru ca Ziua de maiine, sa fie altfel si pentru acesti copii minunati!

 

     Am in jurul meu oameni minunati, care se mobilizeaza in fiecare An Binecuvantat si daruiesc din plin Bucurii, tuturor copiilor prezenti la Sarbatorirea Nasterii Domnului.

 

     Tin in mod deosebit, sa multumesc Domnului Armand Pascu, distinsul nostru cameraman, operator si regizor deopotriva, care ne-a insotit in fiecare an, in aceasta calatorie magica. Dansului si Echipei Domniei Sale, ii datoram toate "ecranizarile" Povestilor noastre Magice - de Craciun. Fiecare chip de copil, fiecare imagine din aceste povesti, sunt istoria noastra vie.

 

     Pe lista prietenilor nostri dragi, intra Scoala Nr 25, D-na Dir. Mihaela Stoian , al carei sprijin il avem de ani buni, Oameni minunati precum Parintele George Lepadatu si copiii sai/ai nostri, de la Centrul Sf Sofia, Parinti precum cei din Familia Oprea-Lipseanu, Herinean, Vaja, Moldoveanu, Tudor, Cristea, Pascal-Cojocarita, Alexandru, Niculescu si lista mea nu se opreste aici…

 

 

     Se cuvine sa multumim celor care ne sunt alaturi de ani buni: Dr Phyto, Pharco, Fiterman, GTS Solution, Hipp, Himalaya, Danone, Zdrovit, Nestle, Revista "Pap Tot", Johnson &Johnson, Secom, Colgate Romania, Sun Wave, Imperium Drill-Cabina Foto Happy, Media Storm-Dr Comm.

 

     Nu in ultimul rand, as dori sa adresez multumiri membrilor Echipei Medicale - Dr. Laura Comnea, Dr. Sabrina Herdea, As. med. Mihaela Costache, As. med. Daniela Stoica, As. med. Mandric Diana, Dr. Lidia Soldea, Dr. Alexandru Herdea, Dr. Tiberiu Mihaescu, Dr. Niculescu Iulia, Teodora Mihaescu, Teodor Herdea, fara de care, multi din toti acesti pasi, nu ar fi fost posibili.

 

Cu drag si respect, va aducem in Dar, Povestea noastra de Craciun

Va dorim sa va bucurati de Un An 2018 frumos, sa fiti sanatosi si Binecuvantati de Bunul Dumnezeu!

Valeria Herdea

Articole pe aceeasi tema Articole pe aceeasi tema: conferinta

Serbarea de Craciun 2019 - Editia X-a Serbarea de Craciun 2019 - Editia X-a

Gratie Dvs., Suntem la Editia a X a si pentru acest moment va suntem recunoscatori din toata inima noastra!

Serbarea de Craciun - din nou impreuna de Craciun! Serbarea de Craciun - din nou impreuna de Craciun!

Prieteni dragi - Din nou Impreuna de Craciun

Serbarea de Craciun 2016 Serbarea de Craciun 2016

De Craciun cu dragoste

Ziua Internationala a Prematuritatii - Conferinta 18-19 noiembrie 2016 Ziua Internationala a Prematuritatii - Conferinta 18-19 noiembrie 2016

Ziua Internationala a Prematurului pe data de 17 noiembrie si Ziua Internationala/Universala a Drepturilor Copilului, pe 20 noiembrie, ambele, sarbatori cu conotatii speciale.

Comenteaza articolul

Apreciere:

Cod de verificare:

loadingSe incarca datele..


(Nu exista mesaje la acest articol. Fii primul care lasa un mesaj!)  • Articole populare
Regim alimentar la varsta de 4 si 5 luni
5 accesari
Regim alimentar la varsta de 4 si 5 luni
Alimentatia bebelusului la 4 si 5 luni. Regim alimentar pentru bebelusi intre 4 si 5 luni. Diversificarea alimentara la bebelusi.
Regim alimentar la varsta de 9, 10, 11 si 12 luni
4 accesari
Regim alimentar la varsta de 9, 10, 11 si 12 luni
Alimentatia bebelusului la 9, 10, 11 si 12 luni. Regim alimentar pentru bebelusi intre 9 si 12 luni.
Copiii si animalele de companie
4 accesari
Copiii si animalele de companie
Cresterea copilului alaturi de animalul de companie reprezinta o provocare pentru fiecare parinte! Care sunt avantajele aduse de prietenul nostru fara cuvinte?
Schema de imunomodulare pentru anotimpul rece
4 accesari
Schema de imunomodulare pentru anotimpul rece
Cresterea imunitatii: cum ne pregatim pentru anotimpul toamna-iarna, dar si cum sa ne facem mai rezistenti in fata schimbarilor de vreme.
Cum masuram si cum scadem corect temperatura la copii
4 accesari
Cum masuram si cum scadem corect temperatura la copii
Copii pot face febra din multe motive, insa important este sa stim sa le masuram temperatura si la nevoie sa le scadem febra rapid.

Vezi mai multe Articole medicale >>


  • Categorii principale
  • Articole citite acum