contactContact

      Portalul Herdea.ro este un portal dedicat pacientilor cabinetului C.M.I. Dr. Herdea Valeria, dar si userilor din afara, avand un continut complex referitor la viata de familie, sanatatea de care trebuie sa avem grija, cum sa-i crestem pe cei mici in armonie, si alte subiecte medicale ce sunt abordate pe site-ul https://dr.herdea.ro/.      De asemenea, in afara de medicina traditionala, Teodor Herdea abordeaza terapiile alternative; site-ul contine studii si rezultate ale cercetarilor (duse de aprox. 15 ani), lucrari publicate - rezultate ale cercetarilor - site-ul https://initiereumana.herdea.ro/, modalitati de a ajunge in armonie cu tine insuti si cu cei din jur. Pacientii sai, sunt exemplele vii ale reusitei acestui tip de terapii.      Intelegem nevoia dvs. de interactivitate si astfel am creeat concursul "Mica mea indentitate", un loc in care pacientii nostrii (si nu numai) pot interactiona intre ei mai usor, pot aborda problemele celor mici si celor mari, avand posibilitatea de a creea un profil cu fotografia bebelusului si a unui dintre parinti. La sfarsitul fiecarei luni se acorda 3 premii pentru primele 3 locuri pe baza numarului de aprecieri. Mai multe detalii precum si editiile anterioare ale concursului, pot fi accesate de aici https://concurs.herdea.ro/


      Design-ul, codul si implementarea au fost facute de catre Herdea Alexandru (admin). Pentru portofoliu si alte creatii, vizitati https://alex.herdea.ro/.


      Va asteptam mesajele dvs pe adresa noastra de email contact[at]herdea.ro, sau folosind formularul de alaturi.

contact Formular de contact

Cod de verificare:
Pentru intrebari legate de inscrierea pe lista de pacienti va rugam sa folositi nr. de telefon fix al cabinetului in timpul programului afisat pe site, nu formularul de contact! Va multumim.