home Dr. Herdea > Articole medicale > Conferinta > Invitatie Zilele Colegiului Medicilor si Balul CMB

Dragii mei colegi,

     Permiteti-mi sa va adresez invitatia de a participa la Zilele Colegiului Medicilor 21-22 februarie si "Balul Medicilor Colegiului Medicilor Bucuresti" - 23 februarie ora 18.00, locatie UMF Carol Davila. In cadrul Zilelor Colegiului Medicilor, sectiunea de Medicina de Familie, se va desfasura intre 15.00-16.30, la UMF Amfiteatru. Vom avea 4 lucrari - Dna. Dr. Tanasescu Rodica, D-na. Dr. Udrescu Mihaela, Dl. Dr. Cristian Oana si Dr. Herdea Valeria.

     Balul Medicilor este un eveniment care a fost propulsat ca urmare a propunerii grupului de medicina de familie, din cadrul Colegiului Medicilor Bucuresti, pentru ca noi am considerat, ca tagma medicala, ar merita pe drept cuvant si un eveniment de marca, elegant, distins, in cadrul caruia sa ne putem bucura, sa putem asculta muzica, sa socializam, sa dansam, sa ocupam fie si pentru cateva ore locul pe care s-ar cuveni sa il ocupam intr-o societate, in mod constant. Nu este o provicare la orgoliu, ci la bucurie, la unitate si la dorinta de a arata si o alta latura, societatii ai carei reprezentanti suntem. Se doreste a fi evenimentul unei elite, al unor "motoare" pentru societate. Medicii asta au fost si asta sunt, dintotdeauna si asa vor si ramane, indiferent de perioada istorica din care au facut parte..

     Cred cu tarie, ca daca acest eveniment va fi reusit, va fi promotorul multor altor evenimente de buna calitate, care sa fie emblematice pentru medici. Si mai cred ca toate specialitatile au loc, sub un singur acoperis, pentru ca daca suntem uniti, putem fi o forta care sa aiba un cuvant de spus in societate.

     Acest Bal va fi si un eveniment de caritate, pentru ca tot la propunerea noastra se va face o colecta de fonduri (100ron/persoana), pentru colegii nostri aflati in dificultate "Programul Medici pentru Medici",va beneficia de fondurile adunate cu ocazia Balului. CMB sustine toate cheltuielile ocazionate de organizarea Balului, fondurile stranse cu aceasta ocazie vor reveni in intregime Programului de sustinere al colegilor nostri aflati la nevoie.

     Cred ca este timpul ca in media sa nu apara doar stiri despre cate "atrocitati" comit medicii sau cum si cat au gresit, ci si stiri despre comunicarea de buna calitate intre medici, despre valoarea de a fi medic, despre lucrurile frumoase din viata de medic. Lansarea acestui eveniment (speram anual, de acum incolo) va fi un semnal "Noi ,medicii ,va suntem alaturi! Existam si existenta noastra, va face ca viata tuturor sa fie mai buna si mai frumoasa! Haideti sa aratam ca se poate! Haideti sa ne bucuram impreuna!"

     Reamintim: Sesiunea Stiintifica MF - Joi 21.02.2013, intre 15.00-16.30 UMF Amfiteatru. Balul Medicilor - Sambata ora 18.00, Sediul UMF - Holul Central si Sala Festiva. Tinuta de sarbatoare!!!

In numele  grupului de medicina de familie din Colegiul Medicilor Bucuresti,

Va asteptam cu drag, respect si bucurie, 

Dr. Rodica Tanasescu

Dr. Daciana Toma

Dr. Elena Bucur

Dr. Carmen Barba

Dr. Valeria Herdea

Articole pe aceeasi tema Articole pe aceeasi tema: conferinta

Serbarea de Craciun 2017 - La ceas de sarbatoare Serbarea de Craciun 2017 - La ceas de sarbatoare

La ceas de sarbatoare, editia a 8-a a Serbarii de Craciun

Serbarea de Craciun 2016 Serbarea de Craciun 2016

De Craciun cu dragoste…

Ziua Internationala a Prematuritatii - Conferinta 18-19 noiembrie 2016 Ziua Internationala a Prematuritatii - Conferinta 18-19 noiembrie 2016

Ziua Internationala a Prematurului pe data de 17 noiembrie si Ziua Internationala/Universala a Drepturilor Copilului, pe 20 noiembrie, ambele, sarbatori cu conotatii speciale.

Prima generatie fara tutun a Romaniei 2035 Prima generatie fara tutun a Romaniei 2035

Evenimentul 2035 - prima generatie fara tutun a Romaniei a avut loc joi, 8 septembrie 2016, si a fost organizat de catre Administratia Prezidentiala, prin Departamentul de Sanatate Publica si European Network for Smoking and Tobacco Prevention

Comenteaza articolul

Apreciere:

Cod de verificare:

loadingSe incarca datele..


(Nu exista mesaje la acest articol. Fii primul care lasa un mesaj!)  • Articole populare
Varicela
6 accesari
Varicela
Varicela sau varsatul de vant, boala de care pot suferii atat adultii cat si copiii. Informatii despre simptomele si tratamentul varicelei.
Toaleta sugarului - baia zilnica a bebelusului
5 accesari
Toaleta sugarului - baia zilnica a bebelusului
Momentul zilei pe care il alocam baitei constituie unul dintre momentele importante pentru bebelusi. Sa vedem cum trebui sa ne pregatim de baita bebelusului!
Cum masuram si cum scadem corect temperatura la copii
4 accesari
Cum masuram si cum scadem corect temperatura la copii
Copii pot face febra din multe motive, insa important este sa stim sa le masuram temperatura si la nevoie sa le scadem febra rapid.
Regim alimentar la varsta de 4 si 5 luni
3 accesari
Regim alimentar la varsta de 4 si 5 luni
Alimentatia bebelusului la 4 si 5 luni. Regim alimentar pentru bebelusi intre 4 si 5 luni. Diversificarea alimentara la bebelusi.
Schema de imunomodulare pentru anotimpul rece
3 accesari
Schema de imunomodulare pentru anotimpul rece
Cresterea imunitatii: cum ne pregatim pentru anotimpul toamna-iarna, dar si cum sa ne facem mai rezistenti in fata schimbarilor de vreme.

Vezi mai multe Articole medicale >>


  • Categorii principale

Find us on Google+

  • Articole citite acum