home Dr. Herdea > Articole medicale > Conferinta > Invitatie Zilele Colegiului Medicilor si Balul CMB

Dragii mei colegi,

     Permiteti-mi sa va adresez invitatia de a participa la Zilele Colegiului Medicilor 21-22 februarie si "Balul Medicilor Colegiului Medicilor Bucuresti" - 23 februarie ora 18.00, locatie UMF Carol Davila. In cadrul Zilelor Colegiului Medicilor, sectiunea de Medicina de Familie, se va desfasura intre 15.00-16.30, la UMF Amfiteatru. Vom avea 4 lucrari - Dna. Dr. Tanasescu Rodica, D-na. Dr. Udrescu Mihaela, Dl. Dr. Cristian Oana si Dr. Herdea Valeria.

     Balul Medicilor este un eveniment care a fost propulsat ca urmare a propunerii grupului de medicina de familie, din cadrul Colegiului Medicilor Bucuresti, pentru ca noi am considerat, ca tagma medicala, ar merita pe drept cuvant si un eveniment de marca, elegant, distins, in cadrul caruia sa ne putem bucura, sa putem asculta muzica, sa socializam, sa dansam, sa ocupam fie si pentru cateva ore locul pe care s-ar cuveni sa il ocupam intr-o societate, in mod constant. Nu este o provicare la orgoliu, ci la bucurie, la unitate si la dorinta de a arata si o alta latura, societatii ai carei reprezentanti suntem. Se doreste a fi evenimentul unei elite, al unor "motoare" pentru societate. Medicii asta au fost si asta sunt, dintotdeauna si asa vor si ramane, indiferent de perioada istorica din care au facut parte..

     Cred cu tarie, ca daca acest eveniment va fi reusit, va fi promotorul multor altor evenimente de buna calitate, care sa fie emblematice pentru medici. Si mai cred ca toate specialitatile au loc, sub un singur acoperis, pentru ca daca suntem uniti, putem fi o forta care sa aiba un cuvant de spus in societate.

     Acest Bal va fi si un eveniment de caritate, pentru ca tot la propunerea noastra se va face o colecta de fonduri (100ron/persoana), pentru colegii nostri aflati in dificultate "Programul Medici pentru Medici",va beneficia de fondurile adunate cu ocazia Balului. CMB sustine toate cheltuielile ocazionate de organizarea Balului, fondurile stranse cu aceasta ocazie vor reveni in intregime Programului de sustinere al colegilor nostri aflati la nevoie.

     Cred ca este timpul ca in media sa nu apara doar stiri despre cate "atrocitati" comit medicii sau cum si cat au gresit, ci si stiri despre comunicarea de buna calitate intre medici, despre valoarea de a fi medic, despre lucrurile frumoase din viata de medic. Lansarea acestui eveniment (speram anual, de acum incolo) va fi un semnal "Noi ,medicii ,va suntem alaturi! Existam si existenta noastra, va face ca viata tuturor sa fie mai buna si mai frumoasa! Haideti sa aratam ca se poate! Haideti sa ne bucuram impreuna!"

     Reamintim: Sesiunea Stiintifica MF - Joi 21.02.2013, intre 15.00-16.30 UMF Amfiteatru. Balul Medicilor - Sambata ora 18.00, Sediul UMF - Holul Central si Sala Festiva. Tinuta de sarbatoare!!!

In numele  grupului de medicina de familie din Colegiul Medicilor Bucuresti,

Va asteptam cu drag, respect si bucurie, 

Dr. Rodica Tanasescu

Dr. Daciana Toma

Dr. Elena Bucur

Dr. Carmen Barba

Dr. Valeria Herdea

Articole pe aceeasi tema Articole pe aceeasi tema: conferinta

Serbarea de Craciun - din nou impreuna de Craciun! Serbarea de Craciun - din nou impreuna de Craciun!

Prieteni dragi - Din nou Impreuna de Craciun

Serbarea de Craciun 2017 - La ceas de sarbatoare Serbarea de Craciun 2017 - La ceas de sarbatoare

La ceas de sarbatoare, editia a 8-a a Serbarii de Craciun

Serbarea de Craciun 2016 Serbarea de Craciun 2016

De Craciun cu dragoste…

Ziua Internationala a Prematuritatii - Conferinta 18-19 noiembrie 2016 Ziua Internationala a Prematuritatii - Conferinta 18-19 noiembrie 2016

Ziua Internationala a Prematurului pe data de 17 noiembrie si Ziua Internationala/Universala a Drepturilor Copilului, pe 20 noiembrie, ambele, sarbatori cu conotatii speciale.

Comenteaza articolul

Apreciere:

Cod de verificare:

loadingSe incarca datele..


(Nu exista mesaje la acest articol. Fii primul care lasa un mesaj!)  • Articole populare
Regim alimentar in enterocolita acuta - diaree
62 accesari
Regim alimentar in enterocolita acuta - diaree
In afara de placerea si bucuria calatoriilor, in vacanta ne putem confrunta si cu mici necazuri precum episoadele de diaree, enterocolita acuta.
Schema de imunomodulare pentru anotimpul rece
27 accesari
Schema de imunomodulare pentru anotimpul rece
Cresterea imunitatii: cum ne pregatim pentru anotimpul toamna-iarna, dar si cum sa ne facem mai rezistenti in fata schimbarilor de vreme.
Regim alimentar intre 1 si 3 ani
25 accesari
Regim alimentar intre 1 si 3 ani
Regim alimentar pentru copii intre 1 si 3 ani. Alimentatia copilului intre 1 - 3 ani.
Cum masuram si cum scadem corect temperatura la copii
23 accesari
Cum masuram si cum scadem corect temperatura la copii
Copii pot face febra din multe motive, insa important este sa stim sa le masuram temperatura si la nevoie sa le scadem febra rapid.
Regim alimentar la varsta de 9, 10, 11 si 12 luni
22 accesari
Regim alimentar la varsta de 9, 10, 11 si 12 luni
Alimentatia bebelusului la 9, 10, 11 si 12 luni. Regim alimentar pentru bebelusi intre 9 si 12 luni.

Vezi mai multe Articole medicale >>


  • Categorii principale
Parteneri: https://vmag.ro/
  • Articole citite acum