home Dr. Herdea > Articole medicale > Conferinta > Impreuna acum pentru Japonia / Planeta

      As fi dorit ca acest mesaj, sa fie unul despre primavara, despre bucurie, unul legat de noutatile site-ul nostru, despre concursul bebelusilor nostri, despre cartea pe care vrem sa o scoatem anul acesta, despre povestile copiilor pe care ii crestem si ii ingrijim, despre Scoala mamei sau despre atatea alte proiecte carora dorim sa le dam viata alaturi si impreuna cu dumneavoastra in acest an.
      Pentru moment, insa, am sa va rog, pe voi toti, oamenii mei dragi, pe care ii avem in preajma noastra, pe toti cei care ne sunteti pacienti, prieteni, cunoscuti sau acei care vor primi acest mesaj, va rog sa va intrerupeti din ceea ce faceti si sa daruiti 5 minute, 5 minute din timpul dumneavoastra, pentru a ajuta, pentru a ne ruga impreuna pentru semenii nostri aflati  in grea si dureroasa incercare! Va rog frumos, cu cel mai adanc respect si consideratie pentru timpul pe care vi-l cer acum.
      Oricand si oriunde poate fi Japonia acestor momente, dar daca suntem solidari, daca suntem uniti, putem sa ajutam! Sunt semenii nostri, indiferent de distante, indiferent de religie, de cultura, de civilizatie! Nu trebuie sa va fie teama, dar nu se poate sa ramanem indiferenti la suferinta celor asemenea noua! Poate nu putem face nimic impotriva naturii, poate nu avem  mijloace materiale pentru ca sa putem ajuta, dar trebuie sa realizam cu totii, ca problema Japoniei nu mai este de acum doar a Japoniei, ea a devenit problema Planetei Pamant. Planeta este cea care are acum nevoie de noi toti - pentru ea, pentru oamenii ei, ne putem ruga, cu dragoste, cu respect, cu sufletul nostru si cu mintea noastra - In mod sigur vom fi auziti!
      Haideti sa facem impreuna o rugaciune, in fiecare seara, la ora 22.00,5 minute. Haideti sa dam  tot ceea ce avem mai bun si mai frumos in noi ,Planetei Pamant-acum! Haideti sa invelim-rugandu-ne  cu credinta, cu nadejde,pe concentrare,cu sufletul si cu mintea-  pe cei aflati in suferinta, pe toti ai nostri si pe noi, Planeta noastra Pamant in Lumina Duhului Sfant, pentru ca ea si noi toti odata cu ea sa iesim din suferinta. Haideti sa facem aceea rugaciune a inimii, pe care fiecare dintre noi o poate face - cu cuvinte simple, curate, adevarate!
Va multumesc frumos!

      PS.1. M-ar bucura din suflet pe mine si pe toti ai mei, sa fim cat mai multi, seara la ora 22.00, cat se va putea si cat vom dori cu totii, dar cel mai mult, cred ca s-ar bucura sufletele semenilor nostri. Singuratatea este o arma care ucide, singurele care te pot ajuta sunt credinta si speranta ca nu mai esti singur si dragostea, a semenilor tai si mai presus de ei a Bunului Dumnezeu.
      PS.2. Tuturor celor pentru care acest mesaj nu prezinta interes sau a lezat in vreun fel, le cer in mod respectuos scuze pentru timpul pierdut cu citirea sa. Il pot incadra la spam. 

Cu stima,

Dr Herdea Valeria

Articole pe aceeasi tema Articole pe aceeasi tema: conferinta

Serbarea de Craciun - din nou impreuna de Craciun! Serbarea de Craciun - din nou impreuna de Craciun!

Prieteni dragi - Din nou Impreuna de Craciun

Serbarea de Craciun 2017 - La ceas de sarbatoare Serbarea de Craciun 2017 - La ceas de sarbatoare

La ceas de sarbatoare, editia a 8-a a Serbarii de Craciun

Serbarea de Craciun 2016 Serbarea de Craciun 2016

De Craciun cu dragoste…

Ziua Internationala a Prematuritatii - Conferinta 18-19 noiembrie 2016 Ziua Internationala a Prematuritatii - Conferinta 18-19 noiembrie 2016

Ziua Internationala a Prematurului pe data de 17 noiembrie si Ziua Internationala/Universala a Drepturilor Copilului, pe 20 noiembrie, ambele, sarbatori cu conotatii speciale.

Comenteaza articolul

Apreciere:

Cod de verificare:

loadingSe incarca datele..


(Nu exista mesaje la acest articol. Fii primul care lasa un mesaj!)  • Articole populare
Regim alimentar la varsta de 4 si 5 luni
4 accesari
Regim alimentar la varsta de 4 si 5 luni
Alimentatia bebelusului la 4 si 5 luni. Regim alimentar pentru bebelusi intre 4 si 5 luni. Diversificarea alimentara la bebelusi.
Regim alimentar la varsta de 9, 10, 11 si 12 luni
2 accesari
Regim alimentar la varsta de 9, 10, 11 si 12 luni
Alimentatia bebelusului la 9, 10, 11 si 12 luni. Regim alimentar pentru bebelusi intre 9 si 12 luni.
Schema de imunomodulare pentru anotimpul rece
2 accesari
Schema de imunomodulare pentru anotimpul rece
Cresterea imunitatii: cum ne pregatim pentru anotimpul toamna-iarna, dar si cum sa ne facem mai rezistenti in fata schimbarilor de vreme.
Varicela
2 accesari
Varicela
Varicela sau varsatul de vant, boala de care pot suferii atat adultii cat si copiii. Informatii despre simptomele si tratamentul varicelei.
Infectiile cu streptococcus pneumoniae - pneumococul
2 accesari
Infectiile cu streptococcus pneumoniae - pneumococul
Responsabilul in infectiile pneumococice este germenul Streptococcus Pneumoniae.

Vezi mai multe Articole medicale >>


  • Categorii principale

Find us on Google+

  • Articole citite acum