home Dr. Herdea > Articole medicale > Conferinta > Serbarea de Craciun 2014 - editia 5 - Craciunul din sufletul nostru

Serbarea de Craciun 2014 - editia 5 - Craciunul din sufletul nostru

In data de 13 decembrie 2014, in cadrul Salii Festive din Scoala nr. 71 Iovan Ducici, a avut loc Serbarea de Craciun a familiei largite a cabinetului C.M.I. Dr. Herdea Valeria.
Scris de | Publicat in 26 decembrie 2014 | Actualizat in 26 decembrie 2014
A+ A-

Venim pe lume, fiecare cu un dat, cu un rost al sau, cu un Drum  in fata noastra, pe care il avem de parcurs. In mod cert, ne straduim intr-o Viata de Om, sa gasim coordonatele  corecte ale acestui Drum: directia sa, intersectiile care ne influenteaza Viata, destinatia finala. Ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ne daruiasca Intelepciunea de a identifica in mod corect acest Drum al nostru, personal si in acelasi Timp- pentru ca altfel nu este cu putinta de parcurs, sa Ne daruiasca si mijloacele necesare parcurgerii si implinirii sale in conditii optime:

- Oamenii cu care sa ne insotim la acest Drum si care sa ne fie Ghizi de Lumina,

- Timpul necesar parcurgerii lui,

- Credinta ca Drumul este posibil sa fie parcurs, dupa cum ne-a fost daruit si ni l-am asumat la Venire,

- Trup sanatos,

- Minte libera, deschisa spre Cunoastere,

- Disponibilitatea sufleteasca de a darui din ceea ce avem si din ceea ce devenim in acest Timp terestru,

- Bunatate,

- Blandete,

- Curaj

 

     Drumul fiecaruia este  presarat cu suisuri si coborasuri, cu victorii si infrangeri, dupa cum avem Curajul de a infrunta ceea ce Viata ne pune in fata. Indiscutabil ca multe dintre alegerile pe care le facem la momentul "X", pot fi bune sau mai putin bune. In consecinta, Drumul nostru cunoaste meandre, rod al alegerilor noastre. Ar fi recomandabil sa ni le asumam si sa le depasim.

 

Video – Serbarea de Craciun 2014 – Editia 5

 

Nu putem schimba Trecutul dar in mod cert putem modela Viitorul!

Ce ne ramane?

Ne raman: Speranta, Credinta, Dragostea!

Cine sunt Ghizii de Lumina?

Cei dragi sufletului nostru: Copiii nostri, buni si curati, inocenti si luminosi, precum locul de unde vin in Viata noastra!

 

Oricat de prinsi suntem de Drumul pe care il avem de parcurs, oricat de multe tinte ne-am propune, oricat de suparati am fi, tristi sau innorati, cei care ne aduc Lumina in Viata vor fi COPIII!

 

     In sufletul fiecarui adult-oricat de pervertit ar fi de  consecintele alegerilor proprii-se spune ca exista un Loc Sfant: Craciunul. Craciunul este Simbol al Nasterii Minunate a Pruncului IIsus, simbol al Vietii si  Bucuriei, al Credintei in Bine, al Sperantei, al Luminii.

 

     Bucuria data de bradul luminos, mirosul de cozonac cald, prezenta celor dragi, amprenteaza sufletul fiecaruia dintre noi. Craciunul este copilaria fiecaruia dintre noi, dragostea si siguranta bratelor dragi ale mamei, dulceata din privirea blanda a tatalui, lumina din ochii copiilor nostri si rasul lor cristalin care nu-si are pereche in Lumea asta.Craciunul ramane Speranta ca in Universul vast din jurul nostru, Cineva acolo Sus ne iubeste, este si va fi aici cu noi Intodeauna!

Craciunul din sufletul nostru, ramane Bucuria de a fi impreuna cu cei care fac parte din Viata ta si din a caror Viata ai onoarea de fi parte!

 

Pentru familia largita a C.M.I. Dr. Herdea, Craciunul 2014, a insemnat  a 5-a Editie a Serbarii de Craciun!

     Am rememorat cu drag ultimii ani:  am avut prima Serbare de Craciun la Liberty Mall-2010, la Biserica Sf Nicolae-2011, si de 3 ani (2012, 2013, 2014 - prezent) avem ca si gazde dragi, colectivul  Scolii Generale "Iovan Ducici", prin amabilitatea si implicarea fam. Stoian (carora se cuvine sa le aducem calde multumiri si pe aceasta cale).

 

--> Vezi : Album foto – Serbarea de Craciun 2014 – editia 5

 

     Toti acesti ani, au fost plini de evenimente, atat la cabinet cat si in viata fiecaruia dintre noi, pacienti sau medici. Ne gandim cu drag la cei abia veniti in familia largita Herdea-nou-nascutii anului 2014, cu bucurie la cei care deja fac primii pasi sub ochii nostri si se lupta cu primele cuvinte:"capac","mama mea", cu zambet la cei care  descopera o lume in jurul lor, populata de animalute, precum "Dunus motanul", cu mandrie la cei care vin deja cu carnetul de note la cabinet, la cei care au intrat la admitere la diverse Universitati ( "primul stetoscop" ramane in continuare darul de suflet al echipei cabinetului nostru, pentru fiecare copil care a trecut admiterea la Medicina-oferta ramane deschisa!. Asteptam aplicanti si in 2015!).

 

     Ne amintim cu drag si de cei care au plecat dintre noi in acest an spre alte zari, pentru ca si ei sunt tot ai nostri si lacrima si bucuria se impletesc intr-o familie mica, darmite intr-o familie asa mare si frumoasa ca a noastra.

Avem in "gradina" si cate 4 generatii: bunicii, copii-parinti si nepotii-ajunsi ei parinti si stranepotii-Frumoasa gradina, frumoase flori!

 

     Poate nu intotdeauna le-am facut pe toate asa cum ni le-am fi dorit, poate nu intotdeauna au iesit toate cum am fi vrut, loc pentru mai bine, este- in mod cert, le-am facut cu drag!

 

     Craciunul din sufletul nostru, al familiei noastre largite- Herdea, este un Craciun luminos, dragii mei, gratie, voua tuturor celor care v-ati implicat-pacienti, sponsori sau echipa de organizatori ai Serbarii!

 

     Sper din tot sufletul, ca si anii care vin, sa ne gaseasca sanatosi impreuna, crescandu-ne copiii cu dragoste, cu bucurie, cu Lumina, cu Mos Craciun cel Vechi de Zile alaturi de noi, cu colinde si  Spiridusa, cu cozonac si daruri pentru fiecare.

Va dorim Un An Nou Binecuvantat si va multumim ca sunteti membrii ai Familiei largite Herdea!

Serbarea de Craciun 2014 - editia 5 - Dr. Valeria Herdea

 

Cu mult drag,

Echipele

- CMI Dr. Herdea Valeria

- CMI Dr. Comnea Laura

- Dr. Liviu Garbotei

- As. Daniela Stoica

- Alexandru Herdea, Dr. Lidia Soldea,

- Carmen Durnea, Dr. Izabela Dragusin,

- Tiberiu Mihaescu, Dr. Stefan Ionut 

Articole pe aceeasi tema Articole pe aceeasi tema: conferinta

Serbarea de Craciun - din nou impreuna de Craciun! Serbarea de Craciun - din nou impreuna de Craciun!

Prieteni dragi - Din nou Impreuna de Craciun

Serbarea de Craciun 2017 - La ceas de sarbatoare Serbarea de Craciun 2017 - La ceas de sarbatoare

La ceas de sarbatoare, editia a 8-a a Serbarii de Craciun

Serbarea de Craciun 2016 Serbarea de Craciun 2016

De Craciun cu dragoste…

Ziua Internationala a Prematuritatii - Conferinta 18-19 noiembrie 2016 Ziua Internationala a Prematuritatii - Conferinta 18-19 noiembrie 2016

Ziua Internationala a Prematurului pe data de 17 noiembrie si Ziua Internationala/Universala a Drepturilor Copilului, pe 20 noiembrie, ambele, sarbatori cu conotatii speciale.

Comenteaza articolul

Apreciere:

Cod de verificare:

loadingSe incarca datele..


(Nu exista mesaje la acest articol. Fii primul care lasa un mesaj!)  • Articole populare
Regim alimentar in enterocolita acuta - diaree
16 accesari
Regim alimentar in enterocolita acuta - diaree
In afara de placerea si bucuria calatoriilor, in vacanta ne putem confrunta si cu mici necazuri precum episoadele de diaree, enterocolita acuta.
Regim alimentar la varsta de 9, 10, 11 si 12 luni
14 accesari
Regim alimentar la varsta de 9, 10, 11 si 12 luni
Alimentatia bebelusului la 9, 10, 11 si 12 luni. Regim alimentar pentru bebelusi intre 9 si 12 luni.
Cum masuram si cum scadem corect temperatura la copii
14 accesari
Cum masuram si cum scadem corect temperatura la copii
Copii pot face febra din multe motive, insa important este sa stim sa le masuram temperatura si la nevoie sa le scadem febra rapid.
Regim alimentar la varsta de 6, 7, 8 si 9 luni
11 accesari
Regim alimentar la varsta de 6, 7, 8 si 9 luni
Alimentatia bebelusului la 6, 7, 8 si 9 luni. Regim alimentar pentru bebelusi intre 6 si 9 luni.
Regim alimentar la varsta de 4 si 5 luni
9 accesari
Regim alimentar la varsta de 4 si 5 luni
Alimentatia bebelusului la 4 si 5 luni. Regim alimentar pentru bebelusi intre 4 si 5 luni. Diversificarea alimentara la bebelusi.

Vezi mai multe Articole medicale >>


  • Categorii principale
Parteneri: https://vmag.ro/
  • Articole citite acum