home Dr. Herdea > Articole medicale > Sanatate > Arta de a invata cum poti deveni un brand

Arta de a invata cum poti deveni un brand

Cine esti tu doctore? sau Arta de a invata cum poti deveni un brand, este o carte scrisa de Dr. Nicolae-Iordache Iordache.
Scris de | Publicat in 10 septembrie 2013
A+ A-

Despre cartea pacientului meu, Dr. Nicolae-Iordache IORDACHE intitulata "Cine esti tu doctore?", este usor sa povestesti, pentru ca este o carte vie, dinamica, usor de citit. Scopul ei prim este acela de a te ajuta sa te cunosti, sa descoperi elemente de baza ale mediului in care traiesti, pe care mai apoi sa construiesti strategia curajoasa a propriei tale dezvoltari.

 

     Mai greu ramane sa faci parte din pleiada de personaje, care alcatuiesc lumea acestei carti. Acest din urma aspect obliga si nu este foarte usor!

 

     Vorbim despre o carte buna de citit si pentru altii, nu doar pentru cei din lumea medicala. Este o lectura antrenanta, practica si are sarm.

 

     Dezvoltarea personala, motivarea de a trai schimbarea, mai intai la nivelul tau si apoi facand din schimbarea asta inspre latura binelui, un mod de a trai, acel "modus vivendi" al latinilor aplicat la reperele si valorile omului modern, fac din lectura cartii, un exercitiu provocator. Cartea provoaca la depasirea blazarii, in care din pacate semenii nostri se scalda, dand vina ba pe "sistem", ba pe "politica, bat-o vina", ba pe "vesnica tranzitie" sau "generatia de sacrificiu", uitand ca schimbarea trebuie sa se produca mai intai in noi insine, ca schimbarea este de fapt un proces volitional de autocunoastere a propriilor noastre capacitati creative, dar si de stradanie personala a fiecaruia de a fi instrumentul schimbarii in bine pentru cei din jur, de implicare sociala, educationala si culturala!

 

In concluzie, va provocam la lectura!

Cartea poate fi achizitionata la adresa urmatoare: Cine esti tu doctore?

Dr. Valeria Herdea - discurs lansare "Cine esti tu, doctore?"

"În data de 19 februarie 2013, a avut loc, la Biblioteca Națională, lansarea din București a cărții "Cine ești tu, doctore?".

"Cine esti tu, doctore?" este primul manual de branding. Este scrisa de dr. Nicolae-Iordache IORDACHE si Olivian BREDA.
Raspunde generos la intrebarile:
- De ce au nevoie medicii de un brand de doctor consistent si autentic?
- Ce pot face ca sa isi construiasca acest brand?
- Raspunde doar partial la intrebarea: Cum sa faci cele de mai sus?"

Articole pe aceeasi tema Articole pe aceeasi tema: sanatate

Modern Dads Challenges, editia 7. Cum avem grija de sanatatea copilului? Modern Dads Challenges, editia 7. Cum avem grija de sanatatea copilului?

SANATATEA COPILULUI a fost subiectul principal al editiei cu numarul 7 a evenimentului Modern Dads Challenges, care a avut loc pe 3 mai, de la 18:30, la Hotel International din Bucuresti.

Cursuri de pictura pentru copii si adulti Cursuri de pictura pentru copii si adulti

Fundatia Catharsis Art organizeaza Cursuri de pictura pentru copii si adulti

E-BOOK - Informatii medicale de baza dedicate cresterii unui copil sanatos E-BOOK - Informatii medicale de baza dedicate cresterii unui copil sanatos

Va invitam sa accesati informatii medicale de baza prezentate in limbaj uzual dedicate cresterii unui copil sanatos

PARINTE LA INCEPUT DE DRUM. Primii pasi in ingrijirea copilului PARINTE LA INCEPUT DE DRUM. Primii pasi in ingrijirea copilului

Proiect educational dedicat parintilor si sustinut de JOHNSON S Baby.Coordonator medical dr. Herdea Valeria, Asociatia Romana pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie (AREPMF)

Comenteaza articolul

Apreciere:

Cod de verificare:

loadingSe incarca datele..


(Nu exista mesaje la acest articol. Fii primul care lasa un mesaj!)  • Articole populare
Regim alimentar in enterocolita acuta - diaree
67 accesari
Regim alimentar in enterocolita acuta - diaree
In afara de placerea si bucuria calatoriilor, in vacanta ne putem confrunta si cu mici necazuri precum episoadele de diaree, enterocolita acuta.
Schema de imunomodulare pentru anotimpul rece
39 accesari
Schema de imunomodulare pentru anotimpul rece
Cresterea imunitatii: cum ne pregatim pentru anotimpul toamna-iarna, dar si cum sa ne facem mai rezistenti in fata schimbarilor de vreme.
Regim alimentar la varsta de 9, 10, 11 si 12 luni
24 accesari
Regim alimentar la varsta de 9, 10, 11 si 12 luni
Alimentatia bebelusului la 9, 10, 11 si 12 luni. Regim alimentar pentru bebelusi intre 9 si 12 luni.
Rahitismul
20 accesari
Rahitismul
Rahitismul carential comun reprezinta o afectiune metabolica, produsa de catre deficitul de vitamina D. Caracteristica acestei afectiuni este data de insuficienta mineralizare a structurii osoase.
Stres, Anxietate, Depresie: 3 provocari care necesita o abordare interdisciplinara
20 accesari
Stres, Anxietate, Depresie: 3 provocari care necesita o abordare interdisciplinara
Conferinta Nationala Interdisciplinara Stres, Anxietate, Depresie (S.A.D.): 3 provocari care necesita o abordare interdisciplinara, 8-9 mai 2015, Bucuresti

Vezi mai multe Articole medicale >>


  • Categorii principale
Parteneri: https://vmag.ro/
  • Articole citite acum