home Dr. Herdea > Articole medicale > Sanatate > Arta de a invata cum poti deveni un brand

Arta de a invata cum poti deveni un brand

Cine esti tu doctore? sau Arta de a invata cum poti deveni un brand, este o carte scrisa de Dr. Nicolae-Iordache Iordache.
Scris de | Publicat in 10 septembrie 2013
A+ A-

Despre cartea pacientului meu, Dr. Nicolae-Iordache IORDACHE intitulata "Cine esti tu doctore?", este usor sa povestesti, pentru ca este o carte vie, dinamica, usor de citit. Scopul ei prim este acela de a te ajuta sa te cunosti, sa descoperi elemente de baza ale mediului in care traiesti, pe care mai apoi sa construiesti strategia curajoasa a propriei tale dezvoltari.

 

     Mai greu ramane sa faci parte din pleiada de personaje, care alcatuiesc lumea acestei carti. Acest din urma aspect obliga si nu este foarte usor!

 

     Vorbim despre o carte buna de citit si pentru altii, nu doar pentru cei din lumea medicala. Este o lectura antrenanta, practica si are sarm.

 

     Dezvoltarea personala, motivarea de a trai schimbarea, mai intai la nivelul tau si apoi facand din schimbarea asta inspre latura binelui, un mod de a trai, acel "modus vivendi" al latinilor aplicat la reperele si valorile omului modern, fac din lectura cartii, un exercitiu provocator. Cartea provoaca la depasirea blazarii, in care din pacate semenii nostri se scalda, dand vina ba pe "sistem", ba pe "politica, bat-o vina", ba pe "vesnica tranzitie" sau "generatia de sacrificiu", uitand ca schimbarea trebuie sa se produca mai intai in noi insine, ca schimbarea este de fapt un proces volitional de autocunoastere a propriilor noastre capacitati creative, dar si de stradanie personala a fiecaruia de a fi instrumentul schimbarii in bine pentru cei din jur, de implicare sociala, educationala si culturala!

 

In concluzie, va provocam la lectura!

Cartea poate fi achizitionata la adresa urmatoare: Cine esti tu doctore?

Dr. Valeria Herdea - discurs lansare "Cine esti tu, doctore?"

"În data de 19 februarie 2013, a avut loc, la Biblioteca Națională, lansarea din București a cărții "Cine ești tu, doctore?".

"Cine esti tu, doctore?" este primul manual de branding. Este scrisa de dr. Nicolae-Iordache IORDACHE si Olivian BREDA.
Raspunde generos la intrebarile:
- De ce au nevoie medicii de un brand de doctor consistent si autentic?
- Ce pot face ca sa isi construiasca acest brand?
- Raspunde doar partial la intrebarea: Cum sa faci cele de mai sus?"

Articole pe aceeasi tema Articole pe aceeasi tema: sanatate

Modern Dads Challenges, editia 7. Cum avem grija de sanatatea copilului? Modern Dads Challenges, editia 7. Cum avem grija de sanatatea copilului?

SANATATEA COPILULUI a fost subiectul principal al editiei cu numarul 7 a evenimentului Modern Dads Challenges, care a avut loc pe 3 mai, de la 18:30, la Hotel International din Bucuresti.

Cursuri de pictura pentru copii si adulti Cursuri de pictura pentru copii si adulti

Fundatia Catharsis Art organizeaza Cursuri de pictura pentru copii si adulti

E-BOOK - Informatii medicale de baza dedicate cresterii unui copil sanatos E-BOOK - Informatii medicale de baza dedicate cresterii unui copil sanatos

Va invitam sa accesati informatii medicale de baza prezentate in limbaj uzual dedicate cresterii unui copil sanatos

PARINTE LA INCEPUT DE DRUM. Primii pasi in ingrijirea copilului PARINTE LA INCEPUT DE DRUM. Primii pasi in ingrijirea copilului

Proiect educational dedicat parintilor si sustinut de JOHNSON S Baby.Coordonator medical dr. Herdea Valeria, Asociatia Romana pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie (AREPMF)

Comenteaza articolul

Apreciere:

Cod de verificare:

loadingSe incarca datele..


(Nu exista mesaje la acest articol. Fii primul care lasa un mesaj!)  • Articole populare
Schema de imunomodulare pentru anotimpul rece
2 accesari
Schema de imunomodulare pentru anotimpul rece
Cresterea imunitatii: cum ne pregatim pentru anotimpul toamna-iarna, dar si cum sa ne facem mai rezistenti in fata schimbarilor de vreme.
Dr. Herdea Valeria in direct la Realitatea Tv
2 accesari
Dr. Herdea Valeria in direct la Realitatea Tv
Importanta vaccinarilor in scoli si sistemul medical din Romania la emisiunea Fabrica, alaturi de Dr. Herdea.
Dr. Valeria Herdea: Diversificarea alimentara este o tara a regulilor
2 accesari
Dr. Valeria Herdea: Diversificarea alimentara este o tara a regulilor
Pentru multe mamici, aflate acum la inceput de drum, diversificarea este o etapa plina de dileme. Dr. Valeria Herdea, a povestit intr-un interviu acordat revistei PapTot că orice decizie privind alimentația copilului se ia privind in viitor.
Preventia cancerului de col uterin in comuna Cumpana
2 accesari
Preventia cancerului de col uterin in comuna Cumpana
O campanie de informare asupra riscului de cancer de col uterin, adresata locuitorilor din comuna Cumpana, judetul Constanta.
Traditie si inovatie in imunomodulare
2 accesari
Traditie si inovatie in imunomodulare
Putem influenta imunitatea dobandita, astfel incat ea sa se maturizeze mai rapid si organismul uman sa reziste mai bine la actiunea factorilor de mediu negative care induc infectii?

Vezi mai multe Articole medicale >>


  • Categorii principale

Find us on Google+

  • Articole citite acum